> ARMY TÁBOR - Postřehy očima velících - Sraz - Volduchy 2008. Report por. Hlavičky.
Jdi na obsah Jdi na menu

Sraz - Volduchy 2008. Report por. Hlavičky.

Sraz ve Volduchách očima por. Hlavičky
Napsáno - 28. 5. 2008

Report ze srazu 23 - 25.5.2008

Habr u Volduch, ubytování Plzeňsko, kemp

Z pera por.Hlavičky

Pátek


…jsme dorazily celí šťastní že jedeme po dlouhém čekání znovu na sraz.

Byly jsme překvapení z okolí a ubikací, ale to všichni co se srazu zúčastnily.

Pátek byl seznamovací a vítací.

Ke konci dne jsme si zahrály fotbal na který nezapomene pplk. J. Lang – podvrknutý kotník.

Sobota

…byla plná adrenalinu a akce. Klasický boj o vlajky a o časovanou bombu která zaujala nejvíce. Časovaná bomba bohužel vybouchla, protože jí pplk. M. Krejsa a pplk. J. Lang urputně bránily. Pak jsme se odebraly do kempu na jídlo, o naše hladové krky se postaraly Naďa, Bára, Denisa a Wendy.

Neděle

…byla na nástupu povýšená vojín Bára na svobodníka a válečného zpravodaje, aby nám přinášela na stránky zprávy z boje a nové fotografie. Po nástupu jsme se vydaly na boj o vlajky které proběhly taky zajímavě. Skupiny se rozdělily na Němce a smíšené družstvo převážně amíci, vyhlásily jsme boj a hra začala. První kdo vedl jsme byly my, němci. Pak přišel po pul hodině odvetný úder Amíků.

Nás s Wendy to bavilo protože jsme se nenudily, tvrdly jsme v příkopu a hlídaly vlajku. Jenže neúspěšně - byla ukradena. Pak jsme zkoušely vlajku znova dobít, ale nepovedlo se. Po bojích jsme se vydaly do tábora na jídlo které bylo dobré. Po jídle jsme měly moučník a lívance s jahodami, jenže se vyskytl problém mezi usedlíky neboť tři starší pánové, kteří měly trochu alkoholu v krvi, se do nás začali navážet ohledně kuchyně. Naši důstojnici to nevydržely a nenechaly si to líbit.

Nezapomenu na Milanovu řeč, cituji ,, Pokud tu nebude klid přitom jídle, tak vám tu lžíci zabořím do hlavy a tou zaoblenou stranou“. To bylo završení dne, počasí se vyvedlo nádherně.Pak přišel úklid chatek a konečně odjezd domů. Odnesl jsem si krásné zážitky,

Díky a poděkování patří Naďe a Milanovy a Honzovy a všem co se zúčastnily srazu.

Por. Hlavička

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář